اینستاگرام بهترین پلتفورم برای رشد کسب و کار شما که فقط نیاز به برنامه ریزی درست برای بیشتر دیده شدن تو این برنامه دارید
اینستاگرام بهترین پلتفورم برای رشد کسب و کار شماس که فقط نیاز به برنامه ریزی درست برای بیشتر دیده شدن تو این برنامه دارید
به عنوان صاحب یک سرمایه هیچ بحثی روی حضور شما در شبکههای اجتماعی نیست. .
مشتریهای بالقوه شما در شبکههای اجتماعی فعالن و ضروریه که جلوی چشمشون باشین. برای اینکه فروشتونو افزایش بدین باید بفهمین که اونا کجان.
یک حضور قدرتمند تو اینستاگرام به شما کمک میکنه تا با مشتریهاتون رابطه برقرار کنین، وفاداری اونارو تقویت کنین، ترافیک وبسایت رو بالا ببرین و در رقابت بازاریابی یک برگ برنده متمایز کننده داشته باشید.
فرض میکنیم که این کارو درست انجام بدین.
مشارکت شما در اینستاگرام ضروریه ولی اگه این کارو پشت گوش انداختین نترسید، هیچ وقت خیلی دیر نیست. الان وقتشه که برندتون از نظر اجتماعی فعال بشه. تو این مقاله ما به یه سری از نکات اشاره میکنیم که به حضور قوی شما در اینستاگرام کمک میکنه و باعث میشه فالوئرهایی بگیرین که به درد کسب و کارتون بخوره.
پلتفرمیو انتخاب کنین که برای برندتون مناسب ترینه
اینروزا پلتفرمهای زیادی وجود داره که میتونین ازشون استفاده کنین. اینستاگرام، فیسبوک، تویتر، اسنپ چت، یوتوب، تامبلار فقط بخشی از این رسانهها هستن.
اخبار خوب اینه که نیازی نیست که تو همشون حضور فعال داشته باشین.
اگه حضورتونو به صورت اندک ولی گسترده پخش کنین این کار تاثیر عکس داره. هیچ چیزی بدتر از این نیست که اسم یک برندو تو گوگل سرچ کنین و ببینین که یه اکانت تویتر رها شده با یه عکس پروفایل پیش فرض و هشتگ های نصفه و نیمه داره.
برای شروع یک یا دو پلتفرمو انتخاب کنید. یه تحقیقی انجام بدین و پلتفرمیو انتخاب کنین که فکر میکنین مشتریاتون تو اونا حضور فعال دارن. کیفیت محتوایی که در این شبکهها منتشر میکنین وجهه شمارو منعکس میکنه پس همینطوری الکی توی این شبکهها اکانت نسازین.
بعد اینکه یه پلتفرم مناسب برای برندتون انتخاب کردید برای گسترش و بهبودش انرژی لازم رو بذارین تا این حسو منتقل نکنید که انگار نسبت به کسب و کارتون بی تفاوتین و تعهدی ندارین.
پروفایلتونو بسازین
خوب مرحله اول انجام شد و اکانت ساختین. ایول! اما هنوز کارتون تموم نشده. پروفایل شبکه اجتماعی شما اصلا نباید اینطوری باشه که بگین ” بعدا روش وقت میذارم”. شبکههای اجتماعی به قدری قدرتمندن که میتونن به برندتون قدرت بدن و به بقیه بگن شما کی هستین. پس به اندازه کافی به پروفایلهاتون توجه داشته باشین.
یک برند خوب یک عکس پروفایل ثابت برای پروفایلش انتخاب میکنه .
بسته به ماهیت کسب و کاری که دارین این عکس می تونه یا لوگوی برندتون باشه یا یه عکس حرفهای از صاحب شرکت. بی خیال عکسهای با کیفیت پایین بشین. از عکسهای با کیفیت بالا استفاده کنین و اگه ندارین به فکر درست کردنش باشین.
لولگوتونو به تموم عکسهای منتشر شده تو شبکههای اجتماعی اضافه کنین و از یه استایل نوشتاری ثابت در تمام پستها استفاده کنین.
بیوگرافی باید با جملات توصیفی کسب و کارتون تکمیل بشه و تمام قسمت های مربوط به تماس هم پر بشه. حتما کلید « contact now » را در فیسبوک و اینستاگرام فعال کنین تا مردم وقتی دارن تو اینترنت میچرخن و به شما میرسن، به راحتی بتونن باهاتون تماس بگیرن.
حضور در شبکههای اجتماعی به بهبود رنک سئوی شما کمک میکنه. پس این طلایی ترین فرصته که تو موتورهای جستوجو کلمات کلیدی رو کنار اسم برندتون بیارین.
اگه پروفایلتون محتوای مناسبی برای ارائه دادن داشته باشه و بازدیدکننده هارو به مشارکت ترغیب کنه، هر کسی که صفحه شمارو ببینه متوجه میشه که کارتون بیزنسه و ارزش وقت گذاشتن دارین. پس هیچ وقت تو این قسمت کوتاهی نکنین.
بهترین محتوا رو با مخاطبینتون به اشتراک بذارین
خرید فالوئر تقلبی تو اینترنت کار سختی نیست ولی این کارو به هیچ وجه نکنین. نه تنها این کار معتبر نیست بلکه اصلا ضروری هم نیست. اگه محتوایی تولید کنین که باعث مشارکت بشه و مردم لذت ببرن، فالوئرهای شما به صورت طبیعی زیاد میشه و اون مشارکتی که مد نظر دارینو بدست میارین.
محتوا مثل پول توی شبکههای اجتماعیه و اگه هنوز یه استراتژی مشخص برای تولید محتوا ندارین همین الان وقتشه که شروع کنین.
اینا پیشنهادهای ما در این زمینست:
⦁ بخش وبلاگو به وبسایتتون اضافه کنید و اونجا مقالات مفید مرتبط با نیچ خودتونو منتشر کنین – شما میتونین برای اینکار نویسنده استخدام کنین یا اینکه از پستهای مهمان توسط اینفلوئنسرها استفاده کنین.
⦁ تو شبکههای اجتماعی تصویری مثل Pinterest استفاده از اینفوگرافیک روشیه که امتحانشو پس داده
⦁ هر کاری که میکنی بکن ولی برای مخاطبات مطلب فراهم کن و بذار اونا دلیل محکمی برای مشارکت در پیجت داشته باشن
قبل اینکه صفحت رشد کنه باید یه سری کار انجام بدی:
⦁ صفحت رو با افرادی که میشناسی یا افرادی که در شرکتت کار میکنن به اشتراک بذار
⦁ صفحت رو به مشتریهای فعلیت از طریق ایمیل معرفی کن
⦁ اگر تو فیسبوک هستی عضوگروههای مرتبط با پیجت شو و محتوای صفحت رو اونجا به اشتراک بذار
⦁ بعضی از سایتها از قابلیت هشتگ پشتیبانی میکنن ( مثل تویتر و اینستاگرام)، توی این سایتها به پستهات هشتگهای بدرد بخور اضافهکن
وقتی این کارارو شروع کنی می بینی که فالوئرات دارن به صورت طبیعی زیاد میشن و متوجه میشی که اونا به تو و محتوایی که داری ارائه میدی علاقهمند شدن.
به طور ثابت پست بذار
همه ما صفحات جذابی رو دیدیم که چنتا پست خیلی جذاب و هیجان انگیز در مورد کسب و کار جدیدشون میذارن ولی بعدش ….
هیچی؛ فقط یه ورژن تصویری از سکوت! این سکوت مخرب در تمام صفحه پیج شما موج می زنه و مردم از خودشون میپرسن که بقیه مطالب شما کجاست. آخرین پست شما برمیگرده به 40 هفته پیش و متشریتون – کسی که می خواد بهتون پول بده – وقتی صفحه رو چک می کنه شک میکنه که هنوز بیزنستون فعال باشه.
تا وقتی که دنبال کنندههای وفاداری پیدا کنید باید به صورت مستمر تو پیجتون پست بذارین. می تونین یک بار در هفته پست بذارین یا یک یا دو بار در روز. اینکه هر چند وقت یه بار پست میذارین بستگی به ماهیت پیج و بیزنس داره ولی نکته کلیدی همون تداوم پست گذاشتنه.
تا موقعی که مدیر شبکه اجتماعی نداشته باشید، همینطوری رو هوا مطلب منتشر کردن فایدهای نداره. شما آدم مشغولی هستین و شبکههای اجتماعی در پایین لیست کارهایی که باید انجام بدین قرار میگیره. یک مدتی وقت بذارین محتوا آماده کنین. اینطوری مطمئن میشین به صورت مداوم پست برای انتشار دارین. اینطوری مخاطباتون هم میدونن چی ازتون انتظار دارن.
به مردم انگیزه بدین که پستهاتونو به اشتراک بذارن
بیشتر مردم این ایدرو دارن که “خوب اگه ما این کارو بکنم چی برای من داره” . پس وقتی که افراد نزدیک و خانوادتون پستتونو شیر کردن یه پیشنهادی به بقیه افراد بدین که انگیزه پیدا کنن مطالبتونو به اشتراک بذارن. اینطوری ترافیک سایتتون میره بالا.
به مشتریان بالقوه خودتون پیشنهاداتی مثل کارت تخفیف و محصولات رایگان بدین. همچنین می تونین برای به اشتراک گذاشتن پستهاتون یه چالش راه بندازین.
همیشه با صاحب پلتفرم درباره محدودیتهای چالش در ارتباط باشین و مطمئن بشید که پست ها در راستای اهداف آنهاست.
به مشارکت بی تفاوت نباشید
صفحه شما باید یک فضای دوستانه داشته باشه که مردن بتونن وقت بگذرونن، نظرشونو بیان کنن و احساس کنن عضوی از شما هستن. پس بهتره همیشه مردم در محتوای شما حضور فعال داشته باشن.
مردمو تو کامنتها تگکنین و پستهای بقیه رو تو پیجتون لایک و ریپلای کنین. حتی پست های منفی و مخالف!
این بهترین فرصت برای شماست که بتونین یه رابطه قوی با بازارتون برقرار کنین و خودتونو تو ذهنشون موندگار کنین. وقتی فالوئرها چنین مشارکتیو میبینن بیشتر ترغیب می شن که بیان و شمارو فالو کنن. همین قضیه مخاطب شمارو در آینده تشکیل میده.
از آمار استفاده کنین
در حال حاظر بیشتر پلتفرمها به شما آمارهایی میدن که باید به بهترین نحو ازشون استفاده کنین. پست کردن یک محتوای غلط در زمان اشتباه برای مخاطب نادرست پیشرفت شمارو با بنبست روبرو می کنه. آمار و ارقام مفیدی که باید بهشون توجه داشت:
⦁ تعداد واکنش/ شیر/ و کامنتهای زیر پست
⦁ روزهای هفته و وقتهایی از یک روز که کاربرانتون بیشتر فعالن
⦁ لینکتون چندتا کلیک خورده
⦁ دموگرافیهای مخاطبان: سن، جنسیت، موقعیت و علاقه مندیها
این اطلاعات به شما کمک میکنه همزمان که تلاشهای بازاریابیتونو بهتر میکنین استراتژی بهتری هم در شبکههای اجتماعی داشته باشین. به مردم توجه کنین تا اونا هم به شما توجه کنن.